Ronaldo je otišao u suzama, ali prava šamarčina mu je stigla od selektora
FOTO: EPA

Kratko i jasno je odgovorio na pitanje

Ronaldo je otišao u suzama, ali prava šamarčina mu je stigla od selektora

H. Zilić

Portugal je eliminisan sa Mundijala u Kataru, bolji su u četvrtini finala bili Marokanci rezultatom 1:0. Nakon utakmice izjavu je dao i selektor Fernando Santos koja će sigurno izazvati dosta reakcije u tamošnjoj javnosti.

Santos nije bio zadovoljan igrom svoje reprezentacije, priznao je da su Marokanci igrali strpljivo i disciplinovano i zasluženo prošli dalje.

Dodao je i da će analizirati sve dok se glave ohlade, a onda je stiglo pitanje o Cristianu Ronaldu.

Ronaldo je u igru ušao u drugom poluvremenu, a nakon meča u suzama je otišao u svlačionicu.

Okupljeni novinari imali su jedno jasno pitanje za Santosa.

"Da li vam je žao Ronalda i da li vam je žao što Cristiana niste stavili u prvi sastavi", upitali su novinari, a onda je stigao odgovor koji će biti i dodatna "šamarčina" Ronaldu

Oglasi

"Ne", kratko je odgovorio Santos i ostavo pri svom stavu.

پەشیمانیت لەوەی کە کریستیانۆت کرد بە یەدەگ ئەمشەو؟ سانتۆس : نەخێر بەهیچ شێوەیەک پەشیمان نیم

Posted by Yariga on Saturday, December 10, 2022

Sada će biti siurno reakcija, neki bi se mogli i oprostiti od reprezentacije, a Ronaldo jedva čeka da završi ova po njega nesretna 2022. godina. Već početkom 2023. godine očekuje se da potpiše bogati ugovor sa klubom Al Nassr iz Saudijske Arabije. Navodno će dobiti 500 miliona eura za 2,5 godine. Kakva-takva utjeha...

Cristiano Ronaldo je već nekoliko dana glavna tema u svijetu zbog toga što je navodno zaprijetio da će napustiti reprezentaciju ukoliko ne bude igrao.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sve to prenijeli su portugalski mediji, te su tako unijeli veliki nemir u reprezentaciju pred duel sa Marokom.

Pokušao je tako Santos smiriti situaciju pred utakmicu sa Marokom, ali čini se da ni njemu to nije pošlo za rukom i Portugalci nakon četvrtine finala idu kući.

Top Komentari

Chesa
Ronaldova karijera je za respekta…
4 0
elvir_86
Jedino to i zna radit PLAKAT .
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi