Juventus planira da aktivira klauzulu i za malo novca dovede Milika

Poljak od ljeta opet u Italiji?

Juventus planira da aktivira klauzulu i za malo novca dovede Milika

Edmir Škorić

Prema pisanju francuskog L'Equipea, Juventus želi aktivirati otkupnu klauzulu u ugovoru Arkadisuza Milika i Marseillea.

Poljski napadač imao je nesuglasice s Napolijem, pa je u januaru prešao u Marseillle. Poslan je na posudbu od 18 mjeseci uz obvezu njegove kupovine za osam miliona eura.

Međutim, francuski L'Equipe tvrdi da postoji klauzula prema kojoj ga Marseille moradi prodati ako dobije ponudu od 12 miliona eura i Juventus će na ljeto aktivirati tu klauzulu.

S obzirom da se pravi remont u ekipi Juventusa, da će mnogi otići, dolazak Milika za tih zaista malih 12 miliona eura smatrao bi se dobrim potezom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milik je ove sezone odigrao osam mečeva za Marseille i postigao tri gola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzematlija
Juventusu treba pravi napadac ako planiraju velike stvari napraviti kako najavljuju. Milik je prosjecan. Moze samo rezervni da bude.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti