13

Komentari (13)

felix__27
Mesi je bio ljepsi za gledat tehnicki potkovaniji.. Ove sezone stagnira mislim da je to to od njega. Juznoameri podbace u kasnim fudbalskim godinama tako kažu mnoge karijere Brazilski i Argentinski majstora. Ronaldo je mašina,momak koji je manje talentovan od Mesija i mnogo je spremniji i predaniji fudbalu. Obojica igraca su izvela mnogo penala pa i Barca je imala skandalozni penala kao i Real i Juve j kojims je ronaldo igrao zadnju deceniju i jace. Najbolji igrači novijem vremenu meni Ronaldo drazi radi rada predanosti i zelje za golovims a u Manchesteru i u Realu je znao i okrenut bezbroj puta igrača i Mesi je igracina. Suvisno se prepirat stvar ukusa i ljubavi. Volite se ljubite se pravite djecu
user1604870992
Tačno ali Ronaldo je jedini igrač u historiji fudbala koji je izveo preko 150 penala u karijeri
AmarSahi
Da je zabio i preko 150 valja i onih 600 golova iz igre zabiti.
Zoilomas
PENALDO!!!!!!!
AmarSahi
@Zoilomas Čovjek je zabio 750 golova u svom životu i uspio u njemu, samo da bi mu došla neka seljačina, sa 4 razreda osnovne, koja traži marku od babine penzije da ga vrijeđa.
felix__27
Nije ni Mesi mnogo manje 120 tak nije to neka razlika.
AmarSahi
Smiješni su mi oni koji ga zovu Penaldo, pa i penal je gol, kada ga dobije neće on dodati nazad golmanu da kreira novu akciju.
Armin29
al ga je mesii bacio sinoc nije znao gdje je
AmarSahi
@Armin29 Al ga je Ronaldo vratio 2 decenije nazad sa pobjedom od 3:0
user1604870992
AmarSahi, zbog čega ga je vratio kada su oba tima prošla dalje. I kakav bolan ronaldo. Lik nije 5 puta dodirnuo loptu na utakmicu. Messi je njega vratio 5 decenija nazad sa onim pobjedama 2009 i 2011 kada je izbacivao Ronalda iz lige prvaka. Da ne spominjem sve one pobjede u ligi po 3-0, 4-0, 5-0. Ronaldo ima traume od Messija kada ga vidi na suprotnoj strani haha
AmarSahi
@user1604870992 Ako već gledaš statistike, Ronaldo je dodirnuo loptu ukupno 51 put, ne 5 puta kao što ti kažeš. Ima traume? Mislim da nema. Zar se ne sjećaš da je pobjedio Messija i Barcu sa 3-1 u El Clasicu 2014? I vidiš kako nema trauma, pa mislim, srušio je Barcu sa 3:0. Dovoljno rečeno.
ArmiNN
Sto tako ne govorite kad Bruno da picke
IvanKing
Vidilo se jucer u utakmici tko je mentalitet igrac a tko ne
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.