Nije zabio, ali je oborio Twitter: Cristiano Ronaldo se oglasio nakon nevjerovatnog preokreta!

Poslao jasnu poruku

Nije zabio, ali je oborio Twitter: Cristiano Ronaldo se oglasio nakon nevjerovatnog preokreta!

E. Oštraković

U Saudijskoj Arabiji je danas viđen nevjerovatan preokret, a u glavnoj ulozi bio je klub Cristiana Ronalda, Al Nassr.

Naime, oni su na svom terenu dočekali najslabiji tim lige, Al Batin, ali ništa 90 minuta nije išlo onako kako su igrači Al Nassra htjeli.

Al Nassr je bio apsolutni favorit na ovoj utakmici i očekivala se njihova ubjedljiva pobjeda, ali na kraju je viđen nevjerovatan preokret.

Pravila je ekipa Al Nasra pritisak od prve minute utakmice, ali je gostujuća odbrana sve to vrlo lako zaustavljala.

Gosti u 17. minuti prave akciju iz koje su došli do gola. Ubacio je Bukia, a Renzo Lopez pogađa mrežu Al Nassra za prednost od 1:0.

Imali su gosti prednost sve do sudijske nadokande, koja je trajala nevjerovatnih 16 minuta, što je za rubriku vjerovali ili ne.

Oglasi

Al Batin se na kraju nije uspio odbraniti. Igrala se 93. minuta kada je Ghareeb pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1.

Domaći tim je nakon ovog gola dobio krila, te je krenuo po sva tri boda, a do kraja utakmice uspjeli su postići još dva gola.

Prvo je Al Fatil u 102. minuti postigao gol za 2:1, a u 105. minuti viđen je još jedan gol. Strijelac je bio Maran, koji je tako postavio konačan rezultat.

Iako se nije upisao u listu strijelaca Cristiano Ronaldo je poslao poruku nakon pobjede svoje ekipe.

On je objavio četiri fotografije, te opis koji je sam po sebi veoma jasan.

"Uvjek vjerujte do samoga kraja. Idemo", napisao je Ronaldo.

Top Komentari

user1676560946
Gdje ovaj narcis igra, kakav je ovo klub haha
1 2
Ecosport
Kakve nebuloze, serem vam se na Gaynalda Penalda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi