Snimak Ronalda iz Madrida oduševio je sve: "Dosad sam ga mrzio, a sad ima moje poštovanje"
Foto - Screenshot

Veliko poštovanje prema rivalu

Snimak Ronalda iz Madrida oduševio je sve: "Dosad sam ga mrzio, a sad ima moje poštovanje"

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo često je znao upropastiti dan navijačima Atletico Madrida.

Portugalska superzvijezda je odigrala 31 meč protiv Atletica i zabio je 25 golova, a ovom učinku je dodao osam asistencija u prethodnih 10-ak godina.

Odbrana Atletica uspjela ga je zaustaviti u utakmici osmine finala Lige prvaka. Ronaldo se nije vidio na terenu u meču koji je završen bez pobjednika (1:1).

Cristiano je tokom kompletne utakmice dobijao ogromne zvižduke s tribina. Razlog tome je naravno činjenica da je godinama igrao za najvećeg rivala Real Madrid i on je uvijek bio označen kao glavni neprijatelj.

Međutim, mnogi navijači tima s Wanda Metropolitana iskazali su mu veliko poštovanje zbog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama i u kojem upravo Ronaldo ima glavnu ulogu.

On iz poštovanja prema Atleticu nije želio gaziti po grbu kluba koji se nalazi pored terena. Za razliku od mnogih on je grb zaobišao i ovaj potez je kupio pojedine navijače.

"Uvijek sam ga mrzio, ali nakon ovog poteza dobio je moje poštovanje", napisao je na Instagramu jedan od navijača Atletica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Interesantno je svakako da je Ronaldo zaobišao grb rivala iako su mu stizale salve uvreda i zvižduka s tribina u tim trenucima i pokazao je veliko poštovanje prema protivniku.

Ronaldo će priliku za novi gol protiv Atletica imati 15. marta na Old Traffordu kada se igra revanš meč osmine finala Lige prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Redakcijo .... hajte molim vas uozbiljite se samo malo. Ovo niđe veze sa vezom
9 3
VELEZ
aha ok .
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi