"Siguran sam 100% da su moje kvalitete na nivou Messija i Cristiana Ronalda, ali..."

Balotelli svjestan koliko je griješio

"Siguran sam 100% da su moje kvalitete na nivou Messija i Cristiana Ronalda, ali..."

Endin Čaušević

Mario Balotelli je svojevremeno bio jedan od najperspektvnijih napadača na svijetu, ali nažalost nikada nije uspio da opravda očekivanja.

Balotelli je još kao tinejdžer zaigrao za Inter 2007. godine i već tada se vidjelo da se radi o nevjerovatnom talentu. Italijan je Inter napustio tri godine kasnije kad aje prešao u Manchester City za skoro 30 miliona eura.

U Cityju je imao nekoliko blistavih utakmica, ali zbog svog ponašanja i karaktera nikada nije uspio da ispuni sve ono što se od njega očekivalo.

City je napustio 2013. godine kada je prešao u Milan gdje je također imao odličnu sezonu, ali je onda krenula karijera nizbrdo. Balotelli je skoro svake sezone mijenjao klub, a igrao je za Liverpool, Nicu, Marseille, Bresciju i Monzu, te je ljetos potpisao za Adanu Demirsport.

Balotelliju u Turskoj ide dosta dobro i konačno je uspio da se vrati i u reprezentaciju Italije. Sada je ovaj 31-godišnjak svjestan šta je sve mogao uraditi i smatra da je najviše pogriješio što je napustio City.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Odlazak iz Manchester Cityja bio je moja najveća greška u karijeri. Taj klub je nastavio da napreduje iz godine u godinu i mogao sam ostati tamo dugo kao Sergio Aguero", rekao je Balotelli i dodao u svom stilu.

"Siguran sam 100% da su moje kvalitete na nivou Messija i Cristiana Ronalda. Ipak, ja sam propustio svoje šanse koje sam imao. Ali, to se dešava u životu".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Ne prdi...ko to je to rekao, nisi svjestan sta pricas kamoli..sta mediji uradise od prosjecnog talenta.
3 1
King_Kenny
...nisi ti ni nivo Dzeke,a kamoli Ronalda i Messija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi