Ronaldo od kluba imao nestvaran zahtjev, ali ga je Ten Hag spustio na zemlju

Tu želju mu neće ispuniti

Ronaldo od kluba imao nestvaran zahtjev, ali ga je Ten Hag spustio na zemlju

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana poručio je čelnicima Manchester Uniteda da ovog ljeta želi da napusti klub.

Iako se na Old Trafford vratio tek prošle godine nakon samo jedne sezone Ronaldo je odlučio da spakuje kofere jer mu je cilj da u novoj sezoni igra za klub koji se takmiči u Ligi prvaka.

Ronaldo je poručio čelnicima Uniteda da se nada da će oni prihvatiti ukoliko dođe za njega neka zadovoljavajuća ponuda, te da mu neće praviti probleme oko odlaska iz kluba.

Takav zahtjev iznenadio je čelnike kluba, ali i novog trenera Erika ten Haga koji nije baš očekivao da će ostati bez Ronalda. Međutim, u Unitedu su jasno poručili da od transfera nema ništa sve dok ne pronađu adekvatnu zamjenu za Portugalca.

Manchester United je danas počeo pripreme za novu sezonu i udarna vijest bila je da se Ronaldo nije pojavio na ljekarskim pregledima zbog navodno porodičnih razloga. No, Ronaldo je imao još jedan zahtjev za United koji je sve iznenadio, a to je da propusti i pripremne mečeve, odnosno odlaske van Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji pišu da je Ten Hag jasno dao do znanja Ronaldu da mora doći što prije na početak priprema jer je ugovorom još uvijek vezan za ovaj klub, te je na spisku igrača koji će putovati na Tajland i Australiju gdje će odigrati nekoliko prijateljskih mečeva.

Ronaldo se nadao da će izbjeći sva ta putovanja, ali jedina nada mu je da će što prije stići neka ponuda za njega i da će napustiti klub prije odlaska na pripreme.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Kome vjerovat? Ovi novinari samo seru... pola ovih informacija su lazne
3 0
Salihović23
'kad odes iz Reala, ides samo nizbrdo' - by Luka Modric. Bas je unazadio sebi karijeru odlaskom iz Reala.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi