Promašaj karijere Cristiana Ronalda!

Da li je ovo realno?

Promašaj karijere Cristiana Ronalda!

Edmir Škorić

Fudbaleri Al-Nassra igraju protiv Al-Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata revanš utakmicu četvrtfinala azijske Lige prvaka.

Al-Nassr je izgubio prvu utakmicu s 1:0, pa večeras pred svojim navijačima nastoji da pobijedi i da izbori plasman u polufinale.

Loše su počele zvijezde saudijskog tima predvođene Cristianom Ronaldom, pošto je Rahimi u 28. minuti pogodio za 0:1, a novi šok u 45. minuti kada je isti igrač povisio na 2:0.

Izgledalo je kako je sve gotovo, a onda Ghareeb na asistenciju Sadija Manea na isteku prvog dijela smanjuje na 2:1.

Al-Nassr je u 52. minuti izjednačio, nakon autogola Eise, a onda nestvaran promašaj Ronalda, možda i najveći u njegovoj karijeri.

Oglasi

Igrala se 61. minuti, kada je Marcelo Brozović počeo akciju s desne strane, na kraju je golmab odbranio jedan udarac domaćeg fudbalera, lopta se odbija do Ronalda, koji sa dva dva metra promašuje nemoguće.

Na sreću Ronalda, Alex Telles je u 73. minuti zabio golčinu iz slobodnjaka za 3:2, pa je sada rezultat izjednačen.

No, ukoliko Al-Nassr na kraju ne prođe u polufinale, kapiten Ronaldo bit će veliki tragičar, iako naravno njemu ne mogu ništa da prigovore jer je najbolji strijelac i igrač kluba, ali jednostavno u 61. minuti je uradio ono što se od njega ni u najgorem snu ne može očekivati.

Top Komentari

Ecosport
Debil više ne zna ni tap in zabiti. Kakav luzer hahahahahaha
0 1
user1676560946
Propo lik vec 7 god ceka u 16 metara i izvodi penale, narcisoidni egomanijak, dajte mu penal
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi