18

Komentari (18)

YouTalkinToMe
Sramota vaša novinarska. Kako vas nije stid pisati išta negativno protiv gol-mašine. Znate li samo koliko ste uvrijedili poštovaoca lika i djela ove gol masine, yebo ga ledara, neoprostivo.
E.Car
Hahahahahaha znaš li moj novinaru ko se zadnji smije?!?!?! Onaj što uzme 200mil godišnje a ti piši ove futave tekstove za 1000 mjesečno i na kraju ćeš završiti ko pacova ismijavajuci velikane ovakvim tekstovima!!!!
Hz rajvosa
E moj novinarćiću baš si odron !!!!
Arnel925
Pa Messi je za njega avion
kurjak
@Arnel925 Razumijem likove od 160 cm, ne kažem da su patuljci?, koji se pale na Messija.
YouTalkinToMe
Opasno je te uvrijedio kurjače. Zavijaš li sad od ljutnje.
kurjak
@YouTalkinToMe Ne možete mene uvrijediti,da me vidiš usro bi se.Isto ko i Ronaldo može na leđa staviti Alfa i sa njim trčati brže od većine.
YouTalkinToMe
@kurjak Ma nekako si mi baš djelovao ljuto i frustrirano u poruci ali imaš pravo, gdje ćeš porediti patuljka i ovog mačo alfa mužjaka, nako zgodnog, utegnutog, našmikanog, doćeranog. Valjda kad je spomenuo u istoj rečenici messija i gey-mašinu, odmah ti je pokvario savršenu sliku o roni pa te isfurtrirao.
YouTalkinToMe
@kurjak Mogao bi rona nositi alfa na leđima i trčati ali samo izvan šesnaesterca, unutar 16 ne može ni sebe nositi, odmah nekako oslabi i pođe padati i valjati se.
kurjak
@YouTalkinToMe Dobro,barem se u nečemu slažemo.Isti Alf, visina, frizura, capin.
amircoralic
E.Car
Šta je smiješno????
Mel_Glupson
Nema jace promocije nego pljuvanje po Ronaldu... klikova mozes nakupiti ,dva stana da kupiš od klikova... nikad djecka nisam gotivio nesto posebno al ovo sto mu rade ovi *****ski novinarcici je bas dno dna .. pustite čovjeka nek zivi .. dok sam ovo napisao covjek je zaradio odprilike 30 iljada evra ,više manje u bon
user1661463021
Karma je čudo !!!
CAGE55
Kakva karma? Covjek im 38 godina,a i dalje je masina,a pokazat ce to uskoro,trci covjek kao konj i dalje,al ovi ga jos ne znaju na pravi naci iskoristit,samo polako..
user1661463021
Kako nije Karma sere po Manchesteru koji ga je napravio ovo sto je danas !!! Sve se vrati i plati na Kraju.. Lik zeljan para i dalje.
CAGE55
De malo pogledaj sta se desilo poslije tog sto je kao sto ti kazes "srao"..Naravno da ne vidis,jer vi ne vidite dalje od nosa..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.