5

Komentari (5)

Zuta rasa Kinezi osvajaju citav svijet, Zuta rasa rasirila sirom globusa a evo sada sa svojim kineskim virusom .ebu citav svijet. Puna je Evropa KIneza, puna je Amerika Kineza, Kineska populacija je eksplodirala pa sad su po citavom svijetu. U Kremonskom prorocanstvu Milan Tarabic je rekao da ce biti velika najezda zute rase, a evo sad nas Kinezi ebu sa svojim virusom. Planeta zemlja je bila najsrecnija dok su Kinezi vozili bicikla i nosili radna odijela, kamo srece da je Kina i sada u onome komunizmu za vrijeme Maocetunga bio bi to spas za citav svijet.
user1583752673
Naravno da je Bull **** i to veliki!
snupi
Covjek je upravu.Sve ovo sto nam rade zbog korone je s....A ovi kao sto oni kazu umiru, ne umiru od korone vec zbog korone zato sto ne lijece ostale bolesti od kojih onda ljudi umiru.
ado33
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti