Cristiano Ronaldo putem WhatsAppa poslao poruku Paulu Dybali

Da li će potpisati za Manchester United?

Cristiano Ronaldo putem WhatsAppa poslao poruku Paulu Dybali

Endin Čaušević

Argentinski napadač Paulo Dybala nalazi se u centru pažnje nakon špekulacija da će ovog ljeta napustiti Juventus.

Italijanski mediji prethodnih dana uveliko špekulišu o tome da je Juventus odlučio prodati Dybalu, odnono uključiti ga u transfer Romelua Lukakua. Stara dama za Belgijanca nudi Manchester Unitedu u zamjenu Dybalu što Crveni đavoli sigurno neće odbiti.

Jedino pitanje je sada da li Dybala želi da karijeru nastavi u Unitedu. Argentinac je svjestan da ga Juve želi prodati, te se očekuje da u narednim danima razgovara s čelnicima kluba kako bi pronašli najbolje rješenje.

Navodno, u sve ovo uključio se i Cristiano Ronaldo. Kako pišu mediji na Apeninima on je putem WhatsAppa poslao poruku Dybali i poručio mu da jednostavno ne smije propustiti priliku da zaigra u dresu Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očito Ronaldo želi da Dybala ide u United, a mnogi smatraju da je to zbog toga što je svjestan da bi njegov bivši klub dobio veliko pojačanje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Tamo bi bio zvijezda u Juvetu će uvijek biti rezerva
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti