Odmah sinoć je stigla reakcija Ronalda: Nanijeli su štetu cijeloj naciji

Portugalac demonstrativno napustio teren

Odmah sinoć je stigla reakcija Ronalda: Nanijeli su štetu cijeloj naciji

E. Škorić

Cristiano Ronaldo demonstrativno je sinoć napustio teren prije nego što je sudija odsvirao kraj utakmice.

Kapiten Portugala bio je izrevoltiran jer mu nije priznat gol pri rezultatu 2:2 u duelu sa Srbijom na Marakani. Evidentno je da je lopta preošla gol-liniju nakon njegovog udarca, ali greškom sudija, Orlovi su izbjegli poraz.

As Juventusa krenuo je odmah prema svlačionici, a na tom putu je bacio kapitensku traku od silnog bijesa.

„Biti kapiten portugalskog tima jedan je od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Uvijek dajem i daću sve za svoju zemlju i to se nikada neće promijeniti,“ napisao je Ronaldo na Instagramu i dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

„Ali ima teških perioda s kojima se treba nositi, posebno kada osjećamo da je nanijeta šteta čitavoj naciji. Podignite glavu i suočite se sa sljedećim izazovom odmah! Naprijed, Portugal!".

Top Komentari

Arnel925
A sto ne postoji goal tehnologija? Ili to samo uefa ima a ne fifa?
8 1
miki30
Haj šta plačeš nije propast svijeta. Igrali ste nerješeno i to je to. Ljudi jesu pogriješili i šta sad, hoš da se utakmica ponovi? Slavio si ko lud kad si Bayernu davao golove iz čistog offsajda i to u polufinalu lige šampiona. To je ok, jelde.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi