12

Komentari (12)

Keno
Ono bas igracina
Zoilomas
Dao je on dva srbiji samo sto je sudija bio debil i nije bilo vara pa mu nije priznato a gol bio cist ko suza
DamirT
Hahahahahaha dao pola golova Andori,Litvaniji i Farskim Otocima i neki ga smatraju najboljim u istoriji fudbala.Smijesno
Sanin_Mostar
Nije mi ni drag ni mrzak,evo najbolji strijelac svih vremena na EP gdje nema Andora i Latvija,sta cemo sad amigo :) predpostavljam bice da je dao iz penala sve golove :)
soldo64
kakav si ti kreten ,imas li oglrdalo
DamirT
@soldo64 slusaj majmune.Ko si ti da nekom govoris da je idiot???
Skopidoo
@DamirT evo ja ti kazem kreten si sta cemo sad
DamirT
Uf,jest me briga za tvoje misljenje.Posjeti psihijatra,bolje ti je.Ne moze se imat ni drugacije misljenje,a da ga kreteni ne pocnu vrijedjat.Lijep pozdrav...
kobe24
Sve fudbalske velesile poput Latvije, Andore, Litvanije, Luxemburga
DamirS
Protiv prvih 8 timova sa ovog spiska je dao nekih 48% svih golova, znači skoro pola. A prosječno mjesto tih timova na fifa rang listi je 102. Znači uglavnom protiv lošijih timova. Ali eto, neki velikani ne mogu ni taj način postići ovoliki broj golova.
nije.suplja
Halo momak 109 golova....
soldo64
pa mije lig a igra sa nekim reprezentacijam dva tri puta u karjieri samo idiot ovo moze ignorisati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.