Kako će izgledati sastav Barcelone ako nekim čudom dovedu Ronalda i Lewandowskog?

U fudbalu je sve moguće, ali ovo teško

Kako će izgledati sastav Barcelone ako nekim čudom dovedu Ronalda i Lewandowskog?

E. Čaušević

Barcelona je ovog ljeta itekako aktivna na tržištu, a katalonski klub već je doveo dva nova pojačanja.

Katalonci su ozvaničili dolaske Francka Kessieja i Andreasa Christensena koji su stigli bez obeštećenja, te će se u narednim danima priključiti pripremama novog kluba.

Međutim, jasno je da Barcelona nije završila s pojačanjima i da su se u ovom klubu tek "zagrijali". Glavna meta ovog ljeta je Robert Lewandowski koji je i sam priznao da želi napustiti Bayern i preći u Barecelonu.

No, prije nekoliko dana svi su se iznenadili kada su se pojavile informacije da bi u Barceloni mogao završiti i Cristiano Ronaldo.

Portugalac je zatražio transfer u Manchester Unitedu i nije se pojavio na početku priprema. Njegov agent je boravio u ponedjeljak u Barceloni, a naravno to je samo rasplamsalo glasine da Ronaldo stiže u ovaj klub.

Engleski mediji danas su odlučili da naprave i mogući sastav za narednu sezonu, a u isti uvrstili su Ronalda i Lewandowskog. Taj sastav izgleda zaista fantastično, ali je teško očekivati da će se i ostvariti.

U mogućem sastavu Barcelone za novu sezonu su: Ter Stegen, Dest, Araujo, Christense, Jordi Alba, Busquets, Kessie, Pedri, Ansu Fati, Ronaldo, Lewandowski.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lewandowski će najvjerovatnije doći u Barcelonu, ali od Ronaldovog dolaska gotovo sigurno nema ništa. Portugalac će u slučaju da napusti United karijeru nastaviti najvjerovatnije u Chelseaju ili Bayernu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
Messija i Neymara nemojte zaboravit i mozda Zlatana Ibrahimovića. Napisite ponovo članak ali dodajte ove moje igrače pa da čitam ekskluzivnu vijest hahahahahaa
6 0
Benz
Caus novinaracic
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi