Messijev poziv mogao bi napraviti veliku zbrku u svijetu fudbala
Foto - EPA

Zanimljiva scena

Messijev poziv mogao bi napraviti veliku zbrku u svijetu fudbala

Midhat Šljivak

Lionel Messi pojavio se danas na pripremama PSG-a.

Argentinska zvijezda ulazi u drugu sezonu s Parižanima nakon šokantnog odlaska iz Barcelone prošlog ljeta, ali za njega bez ikakve dileme u srcu postoji samo katalonski tim.

Međutim, kako navode u poznatoj španskoj emisiji El Chiringuito Messi bi se rado ponovo vratio na Camp Nou i donijeli su zanimljive informacije na ovu temu.

Navodno, Messi je pozvao trenera Barcelone Xavija Hernandeza. Izrazio je želju da ponovo obuče dres katalonskog velikana, što je poprilično nevjerovatna vijest.

Dalje se navodi kako je Leo istakao nadu da će ga predsjednik kluba Joan Laporta nazvati u narednim sedmicama kako bi pokušali nešto napraviti.

Ova vijest je poprilično nevjerovatna. El Chiringuito je znao imati ekskluzivne informacije u prošlosti i ostaje nam da vidimo šta će se zaista desiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Leo Messi je apsolutna ikona Barce. Od djetinjstva je u ovom klubu za koji je odigrao 778 utakmica uz 672 postignuta pogotka.

Svi su ostali u šoku kada je prošle godine morao otići zbog nemogućnosti potpisa novog ugovora, ali izgleda da Messi ima silnu želju da se vrati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi