Cristiano Ronaldo se preko agenta počeo opraštati od Real Madrida
Iako niko nije očekivao da će Ronaldov novi klub biti Juventus, čini se kako će se to na kraju zaista desiti.

Izjava Jorgea Mendesa govori sve

Cristiano Ronaldo se preko agenta počeo opraštati od Real Madrida

Čini se kako je agent Cristiana Ronalda, Jorge Mendes, indirektno potvrdio kako će njegov klijent napustiti Kraljevski klub.

Ronaldo se svakodnevno povezuje sa Juventusom u ovoj sedmici, pa tim povodom novinari svakom malo uznemiravaju njegovog agenta Mendesa koji je odlučio da da veoma zanimljivu izjavu koja se može protumačiti kao oproštajna od Real Madrida.

"Ako Cristiano Ronaldo napusti Real Madrid, bit će neizmjerno zahvalan klubu, predsjedniku, saigračima, medicinskom osoblju, navijačima i svim Madridistima širom svijeta. To će samo biti zbog nove faze i novog izazova u njegovoj karijeri", rekao je Mendes.

Podsjetimo, i sam Ronaldo je nakon finala Lige šampiona nagovijestio da će napustiti Madrid kada je između ostalog rekao da mu je bila čast igrati za Kraljevski klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svemu dodajmo da je Ronaldo prije nekoliko dana sa svojom reprezentacijom ispao sa Mundijala u Rusiji od Urugvaja nakon čega se sigurno može potpuno posvetiti završetku ovog transfera.

Ronaldo je član Real Madrida od 2009. godine, a prije toga je igrao za Mancehster United i Sporting Lisabon. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
TO ZNAČI PANJIĆ IDE NA SKEMLIJU.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi