Neće vršiti pritisak na njega, ali zna se šta mu je želja

Ronaldo: Stariji sin nekada pije kolu i jede čips iako zna da me to nervira

4

Komentari (4)

Mele
Za Ronalda kazu da nije talenat, nego prudukt upornog rada i treniranja. Sta reci za sina ?? Od cucle je krenuo sa loptom i treningom. Da li je on talenat ili nesto drugo ??
felix__27
Rijetko je vidjeti da ovako zeli misli i da se ovako brine o djetetu neko ko je imucan... Cwstitam mu
lingafo
"Najvažnije je da bude najbolji na terenu bez obzira da li se bavi fudbalom, medicinom ili nečim trećim" - Divan put do tuge, depresije i moderne farmakologije.
rabodimis
Braca, potice covjek svoje dijete da bude najbolji u onom sto voli i u cemu uziva, sta je tu pogresno ? Put do tih stvari sto ti navodis je sasvim suprotan, to se desava ljudima koji ne vole ono sto rade i koji nemaju prostora u zivotu da uzivaju u onom sto bi voljeli radit..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.