10

Komentari (10)

Celtic
Normalno da ne voli gubiti, nisu to naši Turbo Folk igrači, koji jedva čekaju da izgube utakmicu ili da ne idu na veliko takmičenje da mogu na odmor od sjedenja na klupi.
user1620198894
Sta se ima gledat kroz prste ne bi on meni vise bio kapiten nikad. Dokaz da je jedna obicna kalja od covjeka
user1613424508
Niko ne voli gubit normalno a ronaldo je sve rekorde pokupio i svaka mu cast. Sa igra za reprezentaciju argentine zabio bi 500 golova do sad
MethodMan
Da Dzeko igra u Portugalu Ronaldo mu ne bi ni primsrdio još da puca penale...
cccccc
U Južnoj Americi Bolivija pobjedi Argentinu sa 6-1, Peru izbaci Brazil sa Copa Americe, Venecuela milion puta uzimala bodove Argentini i Brazilu. I te reprezentacije se vode da su najslabije u Južnoj Americi. Ro je smiješno porediti sa evropskim reprezentacijama gdje ima stotinu reprezentacija koje su sumnjive kvalitete, a Ronaldo baš takvima je dao najviše golova. Ustvari, Ronaldo je dao 50+ golova reprezentacijama koje nisu bile u TOP 50. Da on igra za Argentinu sada ne bi imao ni 50 golova za reprezentaciju. Inače, Portugal je trenutno duplo jači od Argentine.
cccccc
U Južnoj Americi Bolivija pobjedi Argentinu sa 6-1, Peru izbaci Brazil sa Copa Americe, Venecuela milion puta uzimala bodove Argentini i Brazilu. I te reprezentacije se vode da su najslabije u Južnoj Americi. To je smiješno porediti sa evropskim reprezentacijama gdje ima stotinu reprezentacija koje su sumnjive kvalitete, a Ronaldo baš takvima je dao najviše golova. Ustvari, Ronaldo je dao 50+ golova reprezentacijama koje nisu bile u TOP 50. Da on igra za Argentinu sada ne bi imao ni 50 golova za reprezentaciju. Inače, Portugal je trenutno duplo jači od Argentine.
Ecosport
Nabiti kapitensku traku je skandalozno. I jeste. Derpe samo sebe voli, ne voli ni klub ni reprezentaciju. Je li on sinoć igrao uopšte?
realno_govoreci
Eto ti mu reci ,hahahah
user1582456981
Ja skandalaoznosti bracoo milaa?
user1583752673
A ko to voli gubit?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.