Brutalno ismijavanje Cristiana Ronalda od strane ruskog kluba
Foto - EPA

Ponovo su u centru pažnje

Brutalno ismijavanje Cristiana Ronalda od strane ruskog kluba

Midhat Šljivak

Ruski velikan Spartak iz Moskve postao je poznat po šaljivim porukama na društvenim mrežama u kojim često znaju i ismijavati velike evropske klubove.


Prozivali su iz Spartaka, apsolutno sve. Šalili su se i na svoj račun, a sada je došlo vrijeme da ismijavaju i portugalsku zvijezdu Cristiana Ronalda.

Dobro je poznato da CR želi napustiti Manchester United. Međutim, to mu za sada ne ide od ruke i timovi kojima je ponuđen ga hladnokrvno odbijaju.

Iz Spartaka su tako ovog puta objavili namješteni razgovor u kojem se Ronaldo javlja njihovom klubu, ali oni odmah reaguju odgovorom 'NE'.

"Bolno. Ovog puta ne za nas", napisali su iz Spartaka uz lažni screenshot razgovora s Ronaldom, ali i s Lionelom Messijem koji je isto tako njih lažno odbio prije nekoliko mjeseci.

Spartak se potom našalio i na račun Barcelone i njihove kupovine igrača.

"Mi kada Barcelona želi kupiti Mosesa imaginarnim novcem uz plaćanje dogovoreno do 2438. godine", napisali su iz moskovskog kluba uz zanimljiv gif.

Naravno, ovi tweetovi naljutili su fanove Cristiana Ronalda, ali i Barcelone i dobili su brojne uvrede na objavama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Rusi nekoga ismijavaju...buhahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi