Salihamidžić je počeo, a Kahn je jutros "dokrajčio" Cristiana Ronalda

Ništa od prelaska u Bayern

Salihamidžić je počeo, a Kahn je jutros "dokrajčio" Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo povezuje se s prelaskom u Bayern, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Bavarci su jučer potvrdili da Robert Lewandowski napušta klub i da će potpisati za Barcelonu, a njemački mediji su odmah počeli špekulisati da bi upravo Ronaldo mogao biti njegova zamjena.

Portugalac je zatražio transfer iz Manchester Uniteda i još uvijek nije došao ni na pripreme engleskog kluba jer čeka da vidi gdje će nastupati iduće sezone.

Njegova velika želja je odlazak u Bayern koji će imati sjajan tim iduće sezone, ali očito je da Ronaldo baš i nije u planovima Bavaraca.

Nakon što je jučer Hasan Salihamidžić demantovao da Bayern želi dovesti Ronalda to je sada uradio i Oliver Kahn koji je jasno poručio da dolazak Portugalca možda i ne bi bio najbolji potez.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Volim Cristiana Ronalda jer je on fantastičan fudbaler, ali svaki klub ima drugačiju filozofiju i nisam siguran da bi bio najbolji potez za Bayern i Bundesligu da sada dovedemo Ronalda. Takav potez se trenutno ne podudara s našim idejama", rekao je Kahn.

Ronaldu je prije Bayerna propao i odlazak u Chelsea i kako stvari stoje na kraju bi mogao ostati u Unitedu. Veliki problem je što je propustio prvi dio priprema i jasno je da će to sigurno promijeniti njegov status u ekipi Erika ten Haga ukoliko odluči da ostane.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ne bi ga ovi doveli ni da mu je 25 godina,ako bi morali da trpe njegove hirove i preseravanja...tamo se zna ko kosi,a ko vodu nosi...
4 2
user1629277746
E moj Ronaldo na sta si spao pa neće te niko
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi