Ronaldo "kiptio" od frustracije: Srbija ga opet tjera da pusti suzu!

Portugal mora u baraž

Ronaldo "kiptio" od frustracije: Srbija ga opet tjera da pusti suzu!

Admin Čaušević

Srbija je izborila direktan plasma na Svjetsko prvenstvo nakon što je sa 1:2 pobijedila Portugal u Lisabonu. 

Naše istočne komšije su odigrale zaista fantastičan meč te su stigle do zasluženog trijumfa i to posljednjim minutama kada je pogodio Aleksandar Mitrović.

Nakon primljenog gola kamere su odmah tražile Cristiana Ronalda koji je reagovao potpuno drugačije nego u prethodnim sličnim situacijama.

Obično bi najpopularniji fudbaler današnjice uputio podršku saigračima, a sada se izagalamio na sve što možete pogledati ovdje.

Nakon što Daniele Orsato odsvirao kraj uslijedilo je slavlje Srbije, međutim režiseru je sasvim očekivano najzanimljiviji bio Ronaldo.

Zvijezda Manchester Uniteda je bila vidno razočarana konačnim ishodom te je djelovalo kao da će u jednom trenutku pustiti suzu od tuge što možete pogledati ovdje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Interesantno da je ovo drugi put u ovim kvalifikacijama da Srbija tjera Ronalda na suze pošto je i u Beogradu Ronaldo razočarano napustio teren zbog poništenog gola.

Ipak, za Portugalce nije sve izgubljeno jer sa drugim mjestom idu u baraž koji se igra u martu.

Top Komentari

Bhf111
Jel sinoc kamera snimila nekog naseg manekena da je pustio suzu?
6 0
mufidmemija1992
Mrs iz Zenice.Vratite nam se kad naucite koja je cast igrati za reprezentaciju.Stevanovic i Menalo respekt.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti