Cristiano Ronaldo stigao na ljekarske preglede, navijači "lude"
Foto: Screenshot

Portugalac dijelio autograme

Cristiano Ronaldo stigao na ljekarske preglede, navijači "lude"

Blaise Matuidi i Cristiano Ronaldo su danas obavili ljekarske preglede u Juventusovoj klinici, a ispred iste se okupio veliki broj navaijača. Tačnije, obožavatelja Cristiana Ronalda.

I Blaise Matuidi se družio sa navijačima i davao autograme, ali je jasno da su svi čekali Cristiana.

Kada se Cristiano pojavio nastalo je pravo ludilo među navijačima, pa su i redari morali biti u pripravnosti dok je Portugalac davao autograme.

Inače, nakon što je prošao ljekarske preglede Cristiano Ronaldo može početi sa pripremama za novu sezonu, te će prvi put trenirati pod trenerskom palicom Maurizija Sarrija.

Gdje Matthijs de Ligt čeka realizaciju transfera?

Matthijs de Ligt nije sa ekipom Ajaxa otputovao na pripreme u Austriju.

Holandski fudbaler je navodno završio sve sa Juventusom i uskoro se očekuje službena potvrda transfera 19-godišnjeg štopera.

De Ligt se već oprostio sa ostatkom ekipe Ajaxa, a realizaciju transfera čeka na zanimljivoj i ugodnoj lokaciji. Odmara u Monte Carlu i čeka zeleno svjetlo da je sve gotovo, kako bi mogao otputovati u Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajni defanzivac je odavno sve dogovorio sa Starom damom. Potom je postignut konačni dogovor i između klubova, a Ajax će na ovom transferu zaraditi 75 miliona eura.

Ipak, ono što koči konačnu realizaciju transfera je papirologija. Dosta je toga što obje strane moraju potpisati, a to bi na kraju službenu potvrdu transfera moglo odgoditi za ponedjeljak...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Celtic
Gledaj ti njega isto da mu je 25 godina i punoj snazi čovjek, ovaj će igrati do 40 komotno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi