Ronaldo jutros napravio novi skandal na treningu i nije se pojavio tamo gdje je trebao

Svi su ga čekali na terenu, ali...

Ronaldo jutros napravio novi skandal na treningu i nije se pojavio tamo gdje je trebao

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo našao se sinoć u centru pažnje jer je bio vidno nezadovoljan što je ostao na klupi na meču protiv Švicarske i zaigrao je tek u samom finišu, a na kraju utakmice odmah je otišao u svlačionicu i nije želio sa saigračima da slavi pobjedu. No, španski mediji pišu da je Ronaldo i danas napravio novi skandal.

Selektor Portugala, Fernando Santos, iznenadio je sinoć javnost odlukom da Cristiano Ronaldo ostane na klupi na meču protiv Švicarske, a umjesto njega šansu je dobio mladi Goncalo Ramos koji je to itekako iskoristio jer je zabio hat-trick.

Santos je Ronalda odlučio ostaviti na klupi nakon što se je on negodovao jer ga je protiv Južne Koreje ranije izveo s terena, te je jasno da mu je htio pokazati ko je tu pravi šef u ekipu.

Tek u finišu utakmice Santos je pozvao Ronalda da uđe u igru, a to je uradio nakon što su navijači s tribina skandirali njegovo ime i tražili da na sceni vide jednog od najboljih igrača svih vremena.

Koliko je Ronaldo razočaran zbog Santosovog poteza najbolje se vidjelo na kraju utakmice kada je odmah otišao u svlačionicu i nije bio raspoložen da sa saigračima slavi visoku pobjedu od 6:1 protiv Švicaraca.

Oglasi

Ronaldo se zbog toga ponovo našao na meti kritika jer je i Portugalcima očito dosta njegovog bahatog ponašanja.

Međutim, danas su španski mediji objavili da je Ronaldo nastavio da iznenađuje Portugalce svojim potezima, te je navodno i jutros napravio novi skandal.

Naime, nakon utakmice običaj je da igrači koji nisu bili u početnoj postavi dan kasnije odrade nomalan trening, dok fudbaleri koji su počeli utakmicu idu u teretanu i rade lakše vježbe oporavka.

Jutros su svi očekivali da se Ronaldo pojavi na terenu sa igračima koji su sinoć meč počeli s klupe ili nisu uopšte igrali, ali ih je on iznenadio jer nije došao na taj trening i imao je drugačiji plan.

[twitter]https://twitter.com/TrSports12/status/1600479461861773313[/twitter]

Oglasi

Ugledna Marca objavila je da je Ronaldo nastavio sa svojim neprimjerenim ponašanjem u Kataru i da je jutros na svoju ruku odlučio da se neće pojaviti na treningu sa rezervama.

Marca navodi da je Ronaldo na kraju otišao u teretanu i odradio lakši trening sa igračima koji su počeli sinoćnju utakmicu.

Također, ovaj španski list potvrdio je da Ronaldo nema nikakvih problema s povredama zbog čega bi propustio trening i trenirao po nekom lakšem programu, te čekaju svi objašnjenje zašto nije bio s rezervama na treningu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Navodno, ostali igrači koji su jučer počeli meč kao rezerve bili su iznenađeni što se Ronaldo nije s njima pojavio na treningu, te je očito na svoju ruku donio odluku da trening odradi kao da je sinoć bio starter protiv Švicarske.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Santos reagovati na ovaj potez i da li će dati neko objašnjenje zbog čega Ronaldo nije trenirao sa igračima koji sinoć baš kao i on nisu bili u početnom sastavu.

Top Komentari

MaDaj
Zamisli, 21 ti je godina, zabijas 3 gola u knockout fazi svijetskog prvenstva, i umjesto da svi slave tako velik podvig, sljedeća 24 sve o čemu se priča je ostarjeli drkadzija i njegovo djetinjasto ponašanje …
9 2
Galacticosi
Pustite čovjeka na miru
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi