Ronaldo od utorka može na trening bez obzira na pozitivan test, ali kada će na teren?
Foto - EPA

Cristiano je već 18 dana u izolaciji

Ronaldo od utorka može na trening bez obzira na pozitivan test, ali kada će na teren?

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je već više od dvije sedmice u izolaciji nakon što je testiran pozitivno na koronavirus.

Izuzetno je ljut Portugalac jer nema nikakvih simptoma zaraze, pa je i PCR testove nazvao sranjem, ali jednostavno je morao ostati kući.

Međutim, od utorka bi Cristiano mogao konačno početi sa treninzima. Kako navodi Tuttosport, protokol u Italiji omogućava svakom ko je asimptomatičan na virus da napusti izolaciju nakon 21 dan jer je nemoguće da zarazi drugu osobu.

Nažalost, Ronaldo neće moći da igra dok ne bude negativan na testu. Moći će od utorka samostalno trenirati, ali nema dileme da će CR tražiti novo testiranje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus bez Cristiana igra jako loše i nema dileme da svi jedva čekaju da se prva zvijezda tima vrati na teren.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi