Portugalac dobro zapamtio okršaj iz 2007. godine

Cristiano Ronaldo: U Romi nema nijedan igrač s kojim bih mijenjao dres

8

Komentari (8)

user1578574348
Pratim ovaj portal već 6-7 godina i tokom perioda nikad nisam ni napravio account,čitam godinama kako vas ova djeca vrijedjaju i pljuju i tačno vidim razlog tome. Izjava Ronalda da su ga molili da prestane driblati datira iz 2007 godine,odmah nakon pomenutog meča,a ne u 2020 godinu kako vi to stručnjaci novinari pokušavate prikazati. Čak imam i isječak iz novina i članak ove izjave jer 2007 kod nas nije bio zastupljen internet pa sam cuvao te info u sveskama. Tačno mi nije bilo mrsko napraviti account,jadnici jedni. Baš se vidi da ste dobili poslove preko veze.
kiklop
Nece niko sa tobom da zamjeni dres iz Rome, jer si cigo, zalizani ***** i penaldo
premium
Pa jel objasnio zašto neće ili kratko poručio hahah
Lyon
pazzo13
Kakvo nepostovanje prema protivniku ccc pa da igras protiv nekoga iz 4.lige ne govori se tako
DamirT
Cuj on nekog driblao.Dobra sala...
BobPaisley
@DamirT...vjerovatno je on to na igrici driblao jer tamo mu napucavaju dribling i slobodnjake na 99,a u stvarnosti veze nema ni o jednom ni o drugom.
Adnanos
Jest sigurno nebi mijenjao dres sada zbog prijetnji prije 13 godina Sad bi stavio onaj smajli sto se fata za glavu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.