10

Komentari (10)

trzac
Ponovo zaljubljenici u lik i djelo Ronalda vracaju ove dokazane izmisljotine u eter da bi malo vratili igraca kojeg vise niko ne smatra ozbiljnim u neku pricu. Bolest.
DamirS
Ako je bilo tako onda svaka čast. Ali stvarno ne vjerujem u to. Kao prvo, već nekoliko puta se uveliko pisalo o Ronaldovim donacijama, npr. Palestini a onda su demantovane i ispostavile se kao lažne. A kao drugo, pa zar mislite sa će najbogatiji fudbaler svijeta prodati nešto najmilije da bi donirao novac. Ono što je navodno dobio za zaltnu loptu, pa to on sada zaradi u 24 sata.
user1620593935
Opet ove gluposti... Kao da on nema dovoljno para pa mora prodavati nagrade da bi pomogao nekome...
nakopitam
Najbolji fidbaler svih vremena i najveci gospodin medju sportistima!
ubnt2
@cccccc U pravu si brt, što jest jest, tako piše.A znaš kako je to jbg, ima se moć ima se repa ima se i laži.Može mu se lagati, a o igračkim sposobnostima ne vrijedi ni komentarisati razliku između Messija i samoprozvanog najboljeg igrača svih vremena, a po čemu? Messi od njega sve više ima sem LP, tako da samoprozvani GOAT očigledno će sada imati težak zadatak u SA.
cccccc
Ronaldo definitivno ima najjaci PR tim na svijetu. Kad god ga čitav svijet pljuje uvijek se pojavljuju ovakve stvari u njegovim "donacijama" koje kasnije budu demantovane i to traje već godinama. A Messi kada donira ljudi izađu javno i zahvale mu se na donaciji. Ukucajte na googlu: Messi donirao, Pa onda ukucajte na googlu: Ronaldo nije donirao. Ronaldo nije donirao 1.5 miliona eura djeci Palestine, Ronaldo nije donirao 7 miliona za Nepal, Ronaldo ipak nije pretvorio hotele u bolnice. Tu su samo neke od stvari koje su demantovane za njega. Najveći lažni humanitarac ikada.
Adrian
Jazuk nije tebi Ronaldo ni feninga dao.
MaDaj
Ebo sve to, nego i da je dao glupaci nikako da shvate da kada bogataši “podijele” lovu to rade da bi izbjegli plaćanje 10 puta većeg poreza … ja dodijelio 50$ vrijednosti odjeće prošle godine, kada sam odradjivao godišnji porez, država mi dala Nazad 480$ na račun tih 50…. SVE je igra sine SVE, i svako gleda sebe
denimen9
Skupiti cemo tebi stogod, samo nemoj plakat.
Hordas_00
Amire Ćosiću suti malo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.