13

Komentari (13)

user1574859714
Ronaldov peh je sto zivi i igra u vremenu kad i Messi Nikad neces biti najbolji iako si sjajan igrac.
BigBosnianBoss
Salah,Leva,Haland
Viper20
Sve to ok,al lik koji od pocetka sezone ima 2-3gola da dobije zlatnu loptu je krađa..Ronaldo,Lewa,Mbape ..isk Lewa ovo treba odnijet
user1607499935
Salah je trenutno izmislio fudbal za Ronalda. Ronaldo dao samo 4 gola u 800 minuta u ligi
DamirS
Da si imalo pametan znao bi da je glasanje već davno završeno i odnosilo se na prethodnu sezonu. A ova sezona nije relevantna za pretstojeću dodjelu.
Mahatma.Barbie
Jesi to ti Nedime Hodžiću?
CrveniKakanj
Po cemu bi Messi u 2021 god. bio najbolji ?
BogatiDijasporac
Copa America? Valjda.
DamirS
Nije u 2021 ali jeste u sezoni 2020/2021, za koju se i dodjeljuje ova nagrada. U pomenutoj sezoni njemu i Lewandowskom niko nije bio ni blizu kad uzmemo u obzir golove i asistencije. A uz to su i osvojili nešto, jedan domaće prvenstvo a drugi domaći kup i kontinentalno prvenstvo sa repkom.
CrveniKakanj
U Barceloni tanak bio cijelu sezonu, Argentina osvojila al nije Messi Argentina, slabo je to. Štela velika ako on dobije zlatnu loptu, vidi se sad u PSG-u kako igra, nula bodova.
vedin
@CrveniKakanj kako tanak u Barceloni, a prvi strijelac i asistent lige? Sa Argentinom osvojio Copa Americu i prvi strijelac i asistent. Razumijem da ljudi imaju svoje favorite, ali reći da Messi nije ništa napravio u ovoj godini van svake pameti.
DamirS
Ako je Messi bio tanak ne znam onda ko je bio "debeo"? Prvi strijelac i 2. asistent lige! Jel može bolje? A Argentina bez Mesija je u rangu sa BiH. Od 12 golova na Copi on je direktno učestvovao na 9 (asistencje i golovi). Pa sjeti se samo SP 2014. kad su bili s nama u grupi. Messi nam je dao gol i "asistenciju" Kolašicu. U pobjedi protiv Irana od 1:0 on je dao gol. U pobjedi nad Nigerijom od 3:2 on je dao 2 gola. Da nije bilo Messija mi bi išli dalje a Argentina bi ispala u grupi.
BogatiDijasporac
U snu, jedino.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.