Crna Gora bez Stefana Savića protiv BiH

Stoper Atletica povrijeđen

Crna Gora bez Stefana Savića protiv BiH

Edmir Škorić

Stoper Atletico Madrida Stefan Savić propustit će duel BiH i Crne Gore.

Savić je zbog povrede propustio finale Evorpske lige, a neće igrati ni u prijateljskim mečevima Crne Gore protiv BiH i Slovenije.

“Imam problem sa preponama i za sedam dana moram na operaciju. Informisao sam i selektora Tumbakovića o tome i dobio kao što sam i očekivao maksimalnu podršku da problem koji imam riješim sada. To je malo usporilo moje nastupe u posljednje vrijeme, a taj problem vučem već odavno. Igrao sam pod bolovima, pod tabletama, ali nisam htio da se ranije operišem, jer je zbog odlaska nekoliko igrača iz kluba ostalo svega nas 14 ili 15. Jednostavno, nisam želio da ekipu ostavim na cedilu”, rekao je Savić.

Podsjećamo, susret BiH i Crna Gora igra se narednog ponedjeljka u Zenici u 18 sati.

Osim Savića, Jovetić i Vukčević također vjerovatno neće biti na raspolaganju crnogorskom selektoru za duel u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi