4

Komentari (4)

Crnogorci imaju dobru reprezentaciju ne smijemo uknjiziti unaprijed pobijedu protiv Crnogoraca jer to nas moz skupo kostati, oni ce dati svoj maksimum na terenu jer ako nas pobijede onda su oni prvi u grupi i tako ce se na kraju zavrsiti, ali nadam se da nece. Svaki igrac u BH repezentaciji mora odigrati besprekorno dobro ako zelimo da budemo prvi u grupi.
DamirT
Po ovom liku mi svaku utakmicu na srecu dobili, a CG na cisti kvalitet. Budala, 2-1 za nas.
user1658611289
Ma ne mora 2-1 nek bude iks mi smo prvi. Jer Finska će dobiti otpisanu Rumuniju i matematički još bi mogli ići direktno, tako da Crnoj Gori neće biti lako ni zadnje kolo u Podgorici !!
789012455
BiH uzima akobogda dva razlike !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.