Crna reprezentativna pauza za Redse: Jedan od najboljih igrača danas morao na operaciju

Mane povrijedio ruku

Crna reprezentativna pauza za Redse: Jedan od najboljih igrača danas morao na operaciju

E. Čaušević

Jurgen Klopp se našao u velikim problemima zbog reprezentativne pauze u kojoj se povrijedilo čak četiri fudbalera Liverpoola.

Lista Liverpoola izgleda da je duža iz dana u dan, a danas je saopšteno da je zbog povrede van terena i Sadio Mane. On je zadobio povredu ruke u meču svoje reprezentacije, a već danas je morao na operaciju.

Još uvijek nije poznato koliko dugo će trajati njegov oporavak, ali je sigurno da neće igrati protiv Huddersfielda. Ovo je još jedan žestok udarac za Kloppa koji je u samo nekoliko dana ostao bez svojih najboljih fudbalera.

Prije Manea povrede na reprezentativnoj dužnosti zadobili su Mohamed Salah, Virgil van Dijk i Naby Keita. Mnogi su vjerovali da Maneova povreda nije ozbiljnije prirode, no na kraju je Senegalac morao na operaciju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti