Povrede zadaju glavobolje Kloppu pred duel protiv Zvezde
Računajući i Keitu koji se danas povrijedio, Liverpool ima čak sedam povrijeđenih igrača i Kloppu neće biti lako u narednom periodu.

Nijemac u problemu

Povrede zadaju glavobolje Kloppu pred duel protiv Zvezde

Trener Liverpoola Jurgen Klopp našao se u problemima pred susrete protiv Huddersfielda u Premiershipu i Crvene zvezde u Ligi prvaka.

Nakon što je već ranije ostao bez Mohameda Salaha i Sadija Manea koji su se povrijedili, Kloppu sada zadaje probleme i povreda Nabyja Keite.

Igrač koji je stigao ljetos iz Red Buill Leipziga povrijedio se tokom susreta za Gvineju protiv Ruande u kvalifikacijama za Afrički kup nacija. U pitanju je povreda butnog mišića, ali za sada nije poznato koliko je sve to ozbiljno.

Inače, doktori Liverpoola sada u ambulanti imaju čak sedam pacijenata, a obzirom da je prvi naredni susret već u subotu, morat će se potruditi da barem jednog ili dvojicu osposobe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, ovo bi mogle biti koliko-toliko dobre vijsti za Zvezdu koja će sredinom naredne sedmice gostovati na Anfieldu, ali obzirom da Liverpool ima barem 20-ak dobrih igrača, ne mora značiti da će Zvezdi biti išta lakše.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Neka izvede drugi tim , pobjedit će Zvezdu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti