Totalno zaboravljen od svih: Tužan kraj za dugogodišnjeg fudbalera Liverpoola
Alberto Moreno će na kraju sezone napustiti Anfield i to kao slobodan igrač

Za Redse odigrao preko 130 utakmica

Totalno zaboravljen od svih: Tužan kraj za dugogodišnjeg fudbalera Liverpoola

Vjerovatno su i mnogi navijači Liverpoola zaboravili da je Alberto Moreno i dalje član njihovog kluba.

Ovaj 26-godišnji Španac je prilično davno stigao na Anfield iz Seville (2014.), a do danas je za Liverpool odigrao preko 130 utakmica i jedno vrijeme bio neizostavan član prve postave.

Međutim, Morenu se već dugo vremena gubi svaki trag. Što zbog povreda, što zbog jake konkurencije, ovaj Španac dugo nije u prvom, a čini se ni u drugom planu Jurgena Kloppa koji mu gotovo nikako ne daje šansu.

Ove sezone je odigrao tek jednu utakmicu i to u EFL Cupu, koju će najviše pamtiti po tome što je bio jedan od nekoliko fudbalera Liverpoola koje je Eden Hazard obrukao prije nego što je postigao jedan od ljepših golova u svojoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Morenu se predviđala bolja karijera, ali njegova era u Liverpoolu se približila kraju i otići će besplatno. Ugovorom je za Redse vezan do kraja sezone, ali trenutno ne postoje ni najmanje indicije da bi ugovor mogao biti produžen.

Alberto Moreno se već povezuje sa nekim klubovima iz domovine, koji jedva čekaju da im se ukaže prilika da dovedu fudbalera iz Liverpoola za džaba.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti