Crne slutnje se obistinile: Nije bilo preživjelih u helikopteru
Osim tajlandskog miijardera i vlasnika Leicetera, u avionu su bili i njegova kćerka, dva pilota, te još jedna neimenovana osoba

Preminula i kći vlasnika Leicestera

Crne slutnje se obistinile: Nije bilo preživjelih u helikopteru

Edmir Škorić

Leicester se nije oglašavao od sinoć, ali Reuters i Sky News su objavili i potvrdili najgore slutnje - niko nije preživio u helikopteru koji se srušio kod stadiona King Power.

Dosta se špekulisalo oko toga ko je sve bio u helikopteru i da li je neko kojim čudom preživio veliku tragediju, ali sada je izvjesno da su se obistinile crne slutnje i da je preminuo 61-godišnji vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha.

Pored njega u helikopteru su bila dva pilota, potom njegova kćerka Voramas Raksriaksorn, koja je obično sa ocem dolazila na utakmice Leicestera.

Ovo je zaista velika tragedija u svijetu nogometa i niko ne može da ostane imun na sve ovo što se desilo sinoć u blizini King Powera. Navijači Leicestera jutros su nosili cvijeće pred stadion, molili se, ali neizbježna je bila tužna sudbina...

Milijarder s Tajlanda koji je kupio klub 2010. godine i šest godina kasnije odveo ga do povijesnog naslova, ušao je u helikopter sat vremena nakon utakmice Leicestera i West Hama u subotu navečer, a ubrzo nakon toga došlo je do pada helikoptera zbog tehničkog kvara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Chupy
Naravno, saucesce obitelji. Ali, niko ne pise danas, niti bilo kada, da svaki dan u Africi umre od gladi 4000 djece! Znaci nazor pocrkaju. Izgleda samo zivoti milijardera moraju biti pomenuti, propraceni. O'šo je ovaj dunjaluk u tri fine.
73 19
Bosnian King
RIP
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi