Novo pojačanje ŽNK Iskra

Crnjak: Prvi dojmovi u ŽNK Iskra su odlični

S. Mlaćo

Novo pojačanje ŽNK Iskra Bugojno je Svjetlana Crnjak, iskusna nogometašica koja u ovaj klub dolazi iz redova ŽFK Banja Luka. 

Crnjak je u našoj zemji nastupala još za Mladost iz Nević Polja, te Modriču. Na prvim treninzima već je pokazala da su u redovima kluba iz Bugojna njenim angažamanom napravili sjajan posao. 

"Prvi dojmovi su odlični. Već je drugi dan priprema, polako se pripremamo i nadam se da ćemo biti spremni za nastavak sezone", kazala je Crnjak, te dodala. 

"Fudbalom se bavim od 15-te godine, te sam promijenila dosta klubova. Premijer ligu dobro poznajem, a sa Banja Lukom sam prvi put pobijedila i SFK 2000 Sarajevo". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi