Crnkić: Nikome nije lako zabiti pet golova
Video: E. Dindić

Najbolji igrač kola

Crnkić: Nikome nije lako zabiti pet golova

Jedan od najzaslužnijih za uvjerljivu pobjedu Tuzla Cityja nad Zvijezdom 09, bez dvojbe, bio je Nermin Crnkić.

Na otvaranju šampionata ovaj krilni fudbaler je odigrao odličnu utakmicu. Osim što je postigao dva pogotka i pritom upisao asistenciju, Crnkić je iznudio i jedanaesterac, pa je na kraju očekivano ponio i titulu najboljeg igrača utakmice.

Iako je rezultat više nego ubjedljiv, Crnkić priznaje da nije bilo lako...

"Očekivao sam tešku utakmicu, ali, eto, nismo mogli na kraju bolje startati. Pet golova nije nikome lako dati, pogotovo još ako igrate u gostima. Ovu pobjedu ostavljamo sada iza sebe i okrećemo se narednoj utakmici protiv Radnika", kazao je Crnkić.

Naredno kolo za Tuzlu City donosi gostovanje u Bijeljini. Radnik će biti pod imperativom.

"Neće biti lako ni protiv njih, pogotovo jer smo gosti, ali dat ćemo sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Nemamo šta izgubiti", poručio je Crnkić u razgovoru za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Zaboravi golove koje si dao dječaku od 16 godina. Šta se hvališ već peti dan s ta dva smiuješna gola.
0 0
TuemueBakayoko
jes Famosu hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti