Zlatković: Nikada nije lako protiv Radnika
Video: Emir Dindić

Defanzivac Tuzla Cityja

Zlatković: Nikada nije lako protiv Radnika

Ekipa Tuzla Cityja nije mogla zamisliti bolji start sezone u Premijer ligi BiH.

Pod vodstvom Milenka Bošnjakovića ovaj tim je kao gost slavio nad Zvijezdom 09 s visokih 5:1 i tako najavio borbu za gornji dio tabele, no pobjedu su u Tuzla Cityju već arhivirali.

Danas su misli potpuno usmjerene na naredni meč, odnosno gostovanje u Bijeljini, što je podcrtao i defanzivac Nemanja Zlatković.

"Protiv Zvijezde 09 smo odigrali jednu dobru utakmicu. Uvijek, naravno, može bolje, ali na kraju je najvažnije da smo pobijedili. Sada tu utakmicu ostavljamo iza sebe i okrećemo se Radniku. Pripreme teku punom parom", kaže Zlatković.

Radnik je poražen na startu prvenstva i protiv Tuzla Cityja će se željeti iskupiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Osjeti se umor, ipak su igrali evropske utakmice. Bit će teško, nije lako nikada igrati protiv Radnika, pogotovo još kada ste gosti. No, mi ulazimo s optimizmom i nadamo se pozitivnom rezultatu", poručio je srbijanski internacionalac.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Protiv radnika nikad nije lako
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti