9

Komentari (9)

user1593509319
Fali tebi nogometnog znanja jer sad si na nivou 2 fed
Mustafa
Gospodo iz Slobodine uprave, jeste li svjesni ( ako imate čime razmišljati ? ) da sa ovakvim timom i ovakvim trenerom Sloboda nema nikakve šanse za opstanak u premijer ligi BiH ove godine ! Fale vam najmanje četiri dobra fudbalera i to dva u odbrani i dva u napadu da biste izborili opstanak. Ako nemate para odmah ugasite Slobodu kao što je to učinio Čelik i iduće sezone startujte iz kantonalne !
user1593509319
Poslije Mladosti si rekao uzimamo bod najmanje Zelji a sad ti nesto fali . Dokle ce BH nogomet trpiti ove crnogorce , dudice , nalice , zizovice dokle ljudi
JointUnion87
Hvala na fer igri, Sloboda se pokazala kao solidan protivnik. Puno sreće dalje.
Bakac
Da je dao Veseli ZICER ti bi j tvoj killer bi brojali do 5
starmac
Jadan nebio.Fali vama pola tima.Borba za opstanak.
Neddim1
Imo si jednu ozbiljnu situaciju, ne kaki bgt
user1593509319
Nema sanse ovom to objasniti da je Zeljo mogao 5-6 komada da ivali
BlueBoys
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.