Crnogorac napustio City, pa ga klub odlučio vratiti

Crnogorski golman bi mogao dobiti svoju šansu

Crnogorac napustio City, pa ga klub odlučio vratiti

Samir Mlaćo

Engleski prvak Manchester City odlučio je iz holandske Brede vratiti u svoje redove Arijaneta Murića, Crnogorca koji je prošle sezone bio prijavljen za susrete Lige prvaka.

Murić nikada nije dobio šansu za prvim tim Cityja, ali zbog povrede Claudia Brava u ovom klubu odlučili su se na sasvim logičan potez.

Kako je već poznato, Bravo je pokidao ligamente i slijedi mu pauza od par mjeseci, te je jedina zamjena Edersonu Danielu Grimshaw.

Murić je prije tri sedmice potpisao za holandsku Bredu i trebao je biti prva opcija na golu tog kluba, međutim sudbina je htjela da se ponovo vrati u Englesku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do sada je branio samo za U-23 tim Cityja, a teško je očekivati da će u narednom periodu dobiti šansu u seniorskoj momčadi.

U City je Murić, podsjetimo, stigao iz švicarskog Grasshopersa 2016. godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi