Hazard imitirao Sterlinga i postao hit na društvenim mrežama

Da "umreš" od smijeha

Hazard imitirao Sterlinga i postao hit na društvenim mrežama

Endin Čaušević

Veoma zanimljivo bilo je prije nekoliko dana na treningu Chelseaja, a u centru pažnje našao se Eden Hazard.

Belgijanac je u prva dva kola Premiershipa mečeve počinjao s klupe jer Maurizio Sarri želi Hazardu dati još malo odmora nakon naporne sezone i nastupa na Svjetskom prvenstvu. Iako se špekulisalo da će preći u Real Madrid čini se da od toga neće biti ništa i da Belgijanac ostaje na Stamford Bridgeu.

Da je veoma sretan u Chelseaju najbolje pokazuje snimak s jednog od treninga Plavaca. Hazard je odlučio da se našali sa svojim suparnikom iz Manchester Cityja, Raheemom Sterlingom, jer je imitirao kako se on ponaša na terenu.

Mora se priznati da je Hazard dobro "skinuo" poteze Sterlinga, ali i njegov način trčanja koji se razlikuje od ostalih. Hazard je dobio razne komentare na ovo, ali je uspio da nasmije fudbalsku javnost.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Dobro ga je skino
6 0
meho
Ovaj snimak je star skoro godinu i po. Kliks kao potomak internet eksplorera!
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi