Crnogorac: Ne trebamo se zanositi ovom pobjedom i moramo čvrsto ostati na zemlji

Trener Slobode nakon meča protiv Krupe

Crnogorac: Ne trebamo se zanositi ovom pobjedom i moramo čvrsto ostati na zemlji

E. Čaušević

Sloboda je danas u gostima pobijedila Krupu u sjajnoj utakmici sedmog kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski klub je uspio da dođe do važna tri boda, a u drugom dijelu gledali smo sjajan meč i vidjeli čak pet golova.

Na kraju su igrači Slobode bili više spretniji, te su slavili sa 3:2. Nakon meča trener Slobode, Gradimir Crnogorac, izjavio je da je itekako zadovoljan igrom njegovog tima.

"Nakon pobjede na ovako teškom terenu u Krupi naravno da moram biti zadovoljan. Pogotovo sa pristupom i zalaganjem naših igrača koji su iznijeli ogroman teret. Vidjeli ste da već drugi meč počinjemo sa pet igrača ispod 21 godine i ja bih pohvalio sve momke i mlađe i starije, stručni štab i klub jer je ovo pobjeda svih nas u našem klubu", rekao je Crnogorac i osvrnuo se na meč.

"Zaista je bilo sjajnih prilika, dobrih akcija i mislim da gledatelji žele ovakve utakmice na bh. terenima. Nadam se će svaka naša iduća utakmica u gostima biti ovako efikasna i naravno u našu korist".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Problemi na dugim loptama ekipe Slobode?

"Nismo imali toliko problema u prošlosti. Malo su lošije stajali naši odbrambeni igrači na dugim loptama, ali sve se da ispraviti. Da li mi je laknulo? Naravno da jeste. Prije početka sezone sam najavljivao borbu od prve do zadnje minute. Zajedno sa mladim momcima i par iskusnijih igrača. I sami znate da je ovo jedan dug proces. Prvo stabilizacija kluba i forsiranje mladih igrača. Ne treba se zanositi ovom pobjedom, treba nastaviti da se radi i da ostanemo čvrsto na zemlji".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Bravo Grado !
2 0
senad035
Čestitam Grado
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi