Crnogorac pred FK Sarajevo: Znamo šta nam je činiti!

Optimizam na Tušnju

Crnogorac pred FK Sarajevo: Znamo šta nam je činiti!

S. Mlaćo

Nakon gostujuće pobjede nad Krupom, Slobodu čeka novi izazov. Na Tušanj u nedjelju stiže FK Sarajevo, lider na tabeli.

Tuzlaci vjeruju da mogu pružiti dobar otpor i nadaju se novim bodovima.

"Što se tiče utakmice sa Sarajevom, znamo ko nam dolazi, šampion države... Neće biti lagana utakmica, spremali smo se tokom cijele sedmice, znamo njihovi slabosti i vrline. Iako su i oni u dobroj seriji, tako se i mi nalazimo u dobrom naletu, uvezali smo dvije pobjede. Čvrsto smo na zemlji, ovi momci zaslužuju pažnju i zaista su vrijedni. Naše je da se postavimo kako znamo i odigramo što bolje", kazao je šef struke FK Sloboda Gradimir Crnogorac.

Pohvalio je rad omladinskih selekcija kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam kolegama u omladinskom pogonu na fantastičnom radu u svim selekcijama. To i jeste naš cilj, da imamo što više naših igrača u prvom timu. Čestitam i Zrinjskom na prolazu u naredni krgu u Evropi", dodao je mladi stručnjak koji je dobio simpatije navijača Slobode kvalitetnim i predanim radom. 

Medijima se obratio i Dženis Beganović koji se sjajno snašao u Slobodi po dolasku iz gradskog rivala FK Tuzla City.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi