Crnogorce očekuje žestoka kazna zbog rasističkog ispada na meču protiv Engleske

Navijači glavna tema

Crnogorce očekuje žestoka kazna zbog rasističkog ispada na meču protiv Engleske

Endin Čaušević

Reprezentacija Engleske sinoć je pobijedila u gostima selekciju Crne Gore sa 5:1 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je odlično otvorila utakmicu i povela sa 1:0, ali su Englezi došli do preokreta i postigli čak pet golova do kraja. No, mrlju na meč u Podgorici bacili su pojedini domaći navijači zbog rasističkih povika s tribina.

Fudbalski savez Engleske nakon utakmice podnio je prijavu da su pojedini navijači na rasističkoj osnovi vrijeđali tamnopute fudbalere ove zemlje, te bi Crnogorci žestoko mogli biti kažnjeni.

UEFA je jutros potvrdila da je pokrenuta zvanična istraga zbog rasističkog ispada navijača Crne Gore, a konačna odluka bit će poznata 16. maja. Crnu Goru očekuje žestoka kazna ukoliko se dokažu ove tvrdnje što čini se neće biti teško.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi