Crnogorci tvrde: Dva bh. premijerligaša se bore za potpis iskusnog Adrovića

Napadač Titograda

Crnogorci tvrde: Dva bh. premijerligaša se bore za potpis iskusnog Adrovića

E. Škorić

Iskusni napadač Admir Adrović ovog ljeta će po svemu sudeći napustiti OFK Titograd, a njegova nova stanica mogla bi da bude bh. Premijer liga.

Crnogorski mediji tvrde da je Adrović igrač kojeg u svojim redovima želi FK Željezničar, a cg-fudbal.com piše da Plavi nisu jedini bh. tim koji je zagrijan za Crnogorca.

Naime, spomenuti izvor tvrdi da je i FK Tuzla City stao u red za sjajnog golgetera i da također ima želju da ga dovede do početka sezone.

Sve bi trebalo da bude jasnije nakon revanš meča baraža za opstanak u 1. ligi Crne Gore.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za sada ni Željezničar, koji je u napad već doveo Luku Juričića, a ni FK Tuzla City nisu komentarisali glasine niti je poznato da li zaista imaju namjeru da dovedu ovog nogometaša.

Adrović ima 32 godine, igrao je za nekoliko klubova u svojoj zemlji, a bio je također i u Rumuniji, na Tajlandu, u Bahreinu, Omanu i Iranu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Kakav Adrovic...Željo ima tri napadača nemojte se ofirat
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi