Crnogorci u problemima, poziv upućen i nekadašnjem članu FK Sarajevo
Dva teška ispita su pred Crnogorcima

Crna Gora u subotu igra protiv Srbije

Crnogorci u problemima, poziv upućen i nekadašnjem članu FK Sarajevo

S. Mlaćo

Pred reprezentacijom Crne Gore su mečevi protiv Srbije i Rumunije. Selektor te zemlje Ljubiša Tumbaković našao se u problemia s obzirom da ne može računati na Jovetića, Savića i Vukčevića.

Tumbaković je odlučio uputiti naknadne pozive Stefanu Lončaru, Igoru Vujačiću i Nemanju Mijuškoviću. Ovaj posljednji trenutno nastupa za rumunski tim Sibua, a zanimljivo da je jedan dio karijere proveo kao član FK Sarajevo.

Mijušković je u augustu 2012. godine stigao na probu na Koševo, te zadovoljio struku bordo tima. Ipak, nije se naigrao pa je zbog toga već u junu naredne godine napustio našu zemlju.

Za reprezentaciju Crne Gore do sada je upisao četiri nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi