Sinan Ramović teže povrijeđen, uskoro na operacionom stolu

Poznat stepen povrede

Sinan Ramović teže povrijeđen, uskoro na operacionom stolu

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Teška povreda veziste Željezničara Sinana Ramovića obilježila je današnji derbi meč između Željezničara i Sarajeva.

Željo je slavio 2:1 te obradovao svoje navijače, a u 82. minuti Ramović je nakon jednog duela ostao ležati na travnjaku Grbavice, te je odmah vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Svi su ostali zatečeni s obzirom da je Ramović nepomično ležao, a iz FK Željezničar su navijače obavijestili o stepenu povrede.

"Riječ je o frakturi fibule i rupturi deltoidnog ligamenta skočnog zgloba desne noge. Uskoro će uslijediti operacija, a očekivano odsustvo sa terena su tri mjeseca", stoji na facebook stranici FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ramović je šansu u današnje meču dobio u 43. minuti kada je zamijenio Zajka Zebu koji se oprostio od aktivnog bavljenja nogometom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rat_rijeci
Glavu gore majstore!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi