Fudbaleru Željezničara ukrali Golfa 7

Krađa na Grbavici

Fudbaleru Željezničara ukrali Golfa 7

O. Lekić

Igrači FK Željezničar su ponovo žrtve automafije koja godinama "lovi" u Sarajevu.

Nakon što su u prošlosti bez automobila ostajali Senad Husić i Goran Zakarić, posljednji koji je doživio neugodnost je hrvatski internacionalac Ivan Crnov.

Kako piše Express, Crnovu je ukraden ispred stana u Sarajevu automobil marke Golf 7, a kada se tačno desila krađa i ko su počinioci ovog krivičnog djela još nije poznato.

Crnova prate maleri još otkako je stigao u Željezničar. Najprije se mučio sa povredama, a sada su ga zadesile nove nevolje, pošto je izgubio svog "ljubimca".

Prema istraživanjima, najviše automobila na području Kantona Sarajevo se ukrade u naseljima Ilidža, Novi Grad i Novo Sarajevo, a statistički – to iznosi dva ukradena automobila dnevno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dofu1921
Gff
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi