Crnov napustio Krupu

Sporazumni raskid saradnje

Crnov napustio Krupu

S. Mlaćo

Nogometaši Krupe nalaze se na zimskoj pauzi. Krupa je polusezonu okončala na posljednjem mjestu Premijer lige, a već je ostala bez dvojice nogometaša. Naime, prije par dana ugovor je raskinuo Kenan Handžić, a danas je to učinio Ivan Crnov.

Crnov je u Krupu stigao iz FK Željezničar, a u protekloj polusezoni upisao je 15 nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju.

Sa Krupom se razišao sporazumno.

"Zahvaljujem se porodici Ilić na fer i korektnoj saradnji, te im želim sve najbolje u daljnjoj karijeri i vjerujem da će Krupa izboriti opstanak u Premijer ligi", kazao je Crnov za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ime novog kluba 28-godišnji ofanzivac trebao bi znati već u narednim danima. Pored Željezničara i Krupe u dosašnjoj karijeri Crnov je nastupao za Široki Brijeg, Sheriff, Zrinjski, Goricu i Croatiju Sesvete.

Top Komentari

plavi kanarinac
Ima li ti onog golfa sedmice, nađe li ga hahahahah?
0 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi