Nogometaši FK Krupa na odmoru do 10. januara
Krupa na pauzu odlazi sa posljednjeg mjesta.

U drugom dijelu će voditi grčevitu borbu za opstanak

Nogometaši FK Krupa na odmoru do 10. januara

S. Mlaćo

Polusezonu za zaborav iza sebe imaju nogometaši Krupe. Na pauzu odlaze sa posljednjeg mjesta i tek 15 osvojenih bodova, te ja jasno da će u drugom dijelu voditi grčevitu borbu za opstanak.

Za to će im svakako biti potrebna i pojačanja, a postoji mogućnost da Krupa u drugi dio sezone uđe i sa novim šefom struke.

"Fudbaleri Krupe i stručni štab nakon završenog prvog djela prvenstva u Premijer ligi BiH, odlaze na pauzu koja će trajati do 10. januara kada je i zakazan početak priprema za nastavak sezone", saopćeno je iz FK Krupa.

Krupa je u posljednjem kolu ovog dijela sezone poražena od Zrinjskog sa minimalnih 1:0, a za sada je zvanično potvrđen samo jedan odlazak. Naime, Kenan Handžić je nakon samo pola godine odlučio da raskine saradnju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi