Kenan Handžić nakon samo pola godine napustio FK Krupa
Handžić je ovog ljeta stigao u Krupu iz Luksemburga, a ove sezone je skupio 12 nastupa u Premijer ligi BiH

Sporazumni raskid saradnje

Kenan Handžić nakon samo pola godine napustio FK Krupa

E. Čaušević

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Kenan Handžić, više nije član Krupe jer je sporazumno prekinuo ugovor s ovim klubom.

Handžić je u redove bh. premijerligaša stigao pred početak ove sezone nakon što je završio epizodu u Titus Petingenu iz Luksemburga. Međutim, Handžić je u dresu Krupe proveo samo nekoliko mjeseci jer je danas sporazumno prekinuo saradnju.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i Olimpika u dresu Krupe ove sezone odigrao je 14 utakmica i upisao jednu asistenciju. Još uvijek nije poznato zbog čega je došlo do raskida saradnje, no jasno je da će Handžić morati potražiti novi angažman.

Zanimljivo da je Handžić ljetos pregovarao sa Slobodom i GOŠK-om, a s klubom iz Gabele imao je čak i usmeni dogovor oko dolaska. Ipak, predomislio se u posljednji trenutak i odlučio da potpiše za Krupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti