Crouch odgovorio Mourinhu: Jose, spreman sam...

Tottenham u problemima

Crouch odgovorio Mourinhu: Jose, spreman sam...

Nije se dugo čekalo na odgovor Petera Croucha nakon što ga je na konferenciji za medije spomenuo Jose Mourinho.

U Tottenhamu u posljednje vrijeme muku muče s napadačima. Nakon što su ranije ostali bez Harryja Kanea, proteklog vikenda povredu je zadobio i Son Heung-Min i zadao dodatne glavobolje Joseu Mourinhu pred meč s Leipzigom.

Posebno je bilo interesantno na konferenciji za medije pred ovaj duel. Novinari su tako pitali Mourinha kojeg bi igrača doveo da ima mogućnost za 'naknadni transfer', kao danas Barcelona, a njegov odgovor bio je - Peter Crouch.

U međuvremenu oglasio se i Crouch, koji je prošlog ljeta oprostio od fudbala.

"Ja sam spreman, Jose", napisao je Crouch koji je poznat u javnosti i kao veliki šaljivdžija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U legendu je ušao kada je na pitanje "što biste bili da niste fudbaler" oduševio odgovorom "vjerovatno djevac", a kasnije se fotografisao sa žirafama i na društvene mreže postavio opis "uvijek volim provesti odmor sa porodicom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi